Flyttefirma Viborg

Aarhus-flytteservice ApS er et flyttefirma i Viborg med mere end 30 års erfaring inden for både erhvervs-og privat flytning.

Vores målsætning er at fremstå som et kvalitetsbevidst flytteforretning, hvor vi giver den samme gode service for både store som små kunder.

Vi ved ”at det at flytte” er en privat og følsom proces.. Derfor er vores flyttefolk oplært efter principperne; ”Sikkerhed, respekt og god kvalitet”

billig flyttefirma i Viborg

Aarhus-flytteservice ApS er et billig flyttefirma i Viborg med høj standard og mange faglige kompetencer. Med vores professionelle flyttefolk sikre vores flyttemand i Viborg at din flytning bliver; billig, hurtig og gnidningsfri.

 

Aarhus-flytteservice ApS flytteforretning i Viborg tilbyder;

  • Flytning: For privat personer, hvor hver enkelte kunde selv bestemmer hvor meget vores flyttemand i Viborg skal hjælpe med.
  • Total flytning: Hvor vores flyttemand i Viborg pakker alt ned, flytter det og evt. pakker det ud igen.
  • Kombinationsflytning; Er en flytning vores flytteforretning i Viborg Hvis vi f.eks. har flere kunder, der skal have flyttet fra Viborg til København. Her flyttes kundens ting sammen med andres. Det kræver lidt større fleksibilitet fra kundes side, men hvor der er penge at spare.
  • Prioritetsflytning; Her bestemmer kunden selv datoen for flytningen.
  • Erhvervsflytning; Her tilbyder vores flyttefirma i Viborg;

-Kørsel mellem diverse afdelinger

-Interne/eksterne flytninger

-De- og afmonteringer

-Kørsel med affald

Aarhus-flytteservice ApS er et flyttefirma i Viborg leverer altid en god service. Vi tilbyder gerne flytning uden for normal kontortid og i weekenden.

Ved de forskellige former for flytning tilbyder gratis flyttekasser og tæpper m.m. til rådighed og altid leveret i god tid.

Flyttefirma Viborg

Du skal som kunde vælge vores flytteforretning i Viborg, fordi vi er et billig flyttefirma i Viborg der altid leverer en;

”God pris og god kvalitet”

Vi vægter den gode kontakt til vores kunder, så kommunikations er vores ”nøgleord”.

Hos vores flyttefirma i Viborg kan vi derfor altid garantere god service og tilfredse kunder…

Forsikring under flytningen.

Hos os er der altid forsikring med i prisen, det vil sige du ikke skal bekymre dig om dine ting er forsikret når de er i vores hænder, for det er de altid.

flytteforretinng Viborg

Ønsker du mere info så kontakt os på tlf 70 20 80 28 eller mail os på her.