Erhvervsflytning

Aarhus-flytteservice kan hjælpe med din virksomhedsflytning/kontorflytning
erhvervsflytning

Vælger I Aarhus-Flytteservice til at udføre jeres virksomhedsflytning er I sikret en effektiv flytning fra start til slut

Eftersom vi har udført et utal af kontorflyninger med forskellige behov koordinerer vi flytningen i samarbejde med jer.

Når I vælger Aarhus Flytteservice til at håndtere jeres virksomhedsflytning eller kontorflytning, er I garanteret en effektiv flytning fra start til slut. Vi koordinerer flytningen i samarbejde med jer og har udført utallige kontorflytninger med varierende behov. Vores store erfaring og knowhow giver os mulighed for at præsentere innovative løsninger, der minimalt forstyrrer jeres daglige arbejde og hurtigt og sikkert placerer jer i de nye omgivelser takket være den bedst mulige logistiske plan til jeres erhvervsflytning.

En grundig planlægning er afgørende for at sikre en gnidningsfri flytning fra starten og minimere driftsomkostninger i forbindelse med kontorflytningen. Vi benytter specialmøbellabels til at mærke flyttekasser og inventar, hvilket sikrer korrekt placering uden spildtid.

Ved at vælge Aarhus Flytteservice kan jeres virksomhed være tryg ved, at vi altid sender det bedste flytteteam af servicemindede flyttefolk, der medbringer det nyeste flytteudstyr, herunder vores elektrificerede møbellift, som er yderst effektiv til etageflytninger uden larm, da den er eldrevet og også kan opsættes indendørs. Desuden tilbyder vi også levering og afhentning af flyttekasser som en del af vores omfattende service. Vi råder også over elektriske sækkevogne til nem transport på trapperne.

Har I brug for sikker opbevaring?

Gennem årene har vi bemærket, at der ofte opstår et behov for opbevaring i forbindelse med erhvervsflytninger eller kontorflytninger. Dette kan omfatte opbevaring af en mindre mængde flyttekasser og inventar eller endda hele kontoret i en periode. Hos Aarhus Flytteservice tilbyder vi ifm. kontorflytninger også opbevaringsmuligheder for flyttekasser og inventar i den ønskede periode. Vi har depotrum på 3-20 m3, som I selv kan tilgå ved behov, samt større partier, der kan opbevares i 20″ flyttecontainere på 30 m3 eller i veksellad på 50 m3. 

Vores opvarmede lagerhaller er videoovervågede og tyverisikrede.

Som det førende flyttefirma i Århus har vi den største opbevaringskapacitet med 4 lokationer spredt omkring Århus N, Århus V og to i Århus S, så vi altid er tæt på jer.

Se mere om opbevaring hos vores samarbejdspartner

erhvervsflytning

Aarhus-flytteservice har mange års erfaring med kontorflytninger for små og større
virksomheder, kontor med tilknyttet lager eller uden lager, vi flytter jeres virksomhed om
det er 20m2 eller 2000m2 vi har blandt andet flyttet for skoler, sundhedshuse og kommuner.

Erhvervsflytning

Hos Aarhus-flytteservice tilbyder vi alt fra hjælp til opbæring af glaspartier, vinduer, gipsplader og montørarbejde.

Vi har gennem 30 år hjulpet montøren, vvs’eren, håndværkeren, køkkenfirmaer mm. med opgaver som kan virke uoverskuelige,

hvis ikke man har vores know-how og tilgang til den specifikke opgave.

For at udspecificere hvad vi kan hjælpe med:

  • Indbæring af køkkeninventar
  • Indbæring af hårde hvidevarer
  • Ind/opbæring af vinduer og større glaspartier
  • Flytning af eltavler
  • Flytning af badekar/jacuzzi
  • Flytning af diverse poolborde mm.
  • Flytning af radiatorer
  • Tung løft (pengeskab, våbenskab mm.)
  • Bortskaffelse af alt ovenstående

Kontakt os for uforpligtende tilbud på 70208028 eller benyt vores Kontaktformular

Hvis det du står og mangler hjælp til at flytte ikke er nævnt ovenfor skal du ikke tøve med at kontakte os alligevel til at udføre en virksomhedsflytning.

erhverv