Flyttefirma Skanderborg

Aarhus-flytteservice ApS er et flyttefirma i Skanderborg med mere end 30 års erfaring inden for både erhvervs-og privat flytning.

Vores målsætning er at fremstå som et kvalitetsbevidst flytteforretning, hvor vi giver den samme gode service for både store som små kunder.

Vi ved ”at det at flytte” er en privat og følsom proces.. Derfor er vores flyttefolk oplært efter principperne; ”Sikkerhed, respekt og god kvalitet”

Billigt flyttefirma i Skanderborg

Aarhus-flytteservice ApS er et billig flyttefirma i Skanderborg med høj standard og mange faglige kompetencer. Med vores professionelle flyttefolk sikre vores flyttemand i Skanderborg at din flytning bliver; billig, hurtig og gnidningsfri.

 

Aarhus-flytteservice ApS flytteforretning i Skanderborg tilbyder;

  • Flytning: For privat personer, hvor hver enkelte kunde selv bestemmer hvor meget vores flyttemand i Skanderborg skal hjælpe med.
  • Total flytning: Hvor vores flyttemand i Skanderborg pakker alt ned, flytter det og evt. pakker det ud igen.
  • Kombinationsflytning; Er en flytning vores flytteforretning i Skanderborg Hvis vi f.eks. har flere kunder, der skal have flyttet fra Skanderborg til København. Her flyttes kundens ting sammen med andres. Det kræver lidt større fleksibilitet fra kundes side, men hvor der er penge at spare.
  • Prioritetsflytning; Her bestemmer kunden selv datoen for flytningen.
  • Erhvervsflytning; Her tilbyder vores flyttefirma i Skanderborg;

-Kørsel mellem diverse afdelinger

-Interne/eksterne flytninger

-De- og afmonteringer

-Kørsel med affald

Aarhus-flytteservice ApS er et flyttefirma i Skanderborg leverer altid en god service. Vi tilbyder gerne flytning uden for normal kontortid og i weekenden.

Ved de forskellige former for flytning tilbyder gratis flyttekasser og tæpper m.m. til rådighed og altid leveret i god tid.

Flyttefirma Skanderborg

Du skal som kunde vælge vores flytteforretning i Skanderborg, fordi vi er et billig flyttefirma i Skanderborg der altid leverer en;

”God pris og god kvalitet”

Vi vægter den gode kontakt til vores kunder, så kommunikations er vores ”nøgleord”.

Hos vores flyttefirma i Skanderborg kan vi derfor altid garantere god service og tilfredse kunder…

Forsikring under flytningen.

Hos os er der altid forsikring med i prisen, det vil sige du ikke skal bekymre dig om dine ting er forsikret når de er i vores hænder, for det er de altid.

flytteforretinng Skanderborg

Ønsker du mere info så kontakt os på tlf 70 20 80 28 eller mail os på her.