Flyttefirma Randers

Flyttefirma Randers

Aarhus-flytteservice ApS er et flyttefirma i Randers med mere end  30 års  erfaring inden for både erhvervs og privat flytning.

Vores målsætning er at fremstå som et kvalitetsbevidst flytteforretning, hvor vi giver den samme gode service for både store som små kunder.

Vi ved ”at det at flytte” er en privat og følsom proces. Derfor er vores flyttefolk oplært efter principperne; ”Sikkerhed, respekt og god kvalitet”

 

Billigt flyttefirma i Randers

Aarhus-flytteservice ApS er et billig flyttefirma i Randers med høj standard og mange faglige kompetencer. Med vores professionelle flyttefolk sikre vores flyttemand i Randers at din flytning bliver; billig, hurtig og gnidningsfri.

 

Vores flytteforretning i Randers tilbyder;

  • Flytning: For privat personer, hvor hver enkelt kunde selv bestemmer hvor meget vores flyttemand i Randers skal hjælpe med.
  • Total flytning: Hvor vores flyttemand i Randers pakker alt ned, flytter det og evt. pakker det ud igen.
  • Kombinationsflytning; Er en flytning vores flytteforretning i Randers hvis vi f.eks. har flere kunder, der skal have flyttet fra Randers til København eller et andet sted. Her flyttes kundens ting sammen med andres. Det kræver lidt større fleksibilitet fra kundes side, men hvor der er penge at spare.
  • Prioritetsflytning; Her bestemmer kunden selv datoen for flytningen.
  • Erhvervsflytning; Her tilbyder vores flyttefirma i Randers;

-Kørsel mellem diverse afdelinger

-Interne/eksterne flytninger

-De- og afmonteringer

-Kørsel med affald

Aarhus-flytteservice ApS er et flyttefirma i Randers leverer altid en god service. Vi tilbyder gerne flytning uden for normal kontortid og i weekenden.

Ved de forskellige former for flytning tilbyder vi gratis flyttekasser og tæpper m.m. til rådighed og altid leveret i god tid.

Flyttefirma Randers

Du skal som kunde vælge vores flytteforretning i Randers, fordi vi er et billigt flyttefirma i Randers der altid leverer en;

”God pris og god kvalitet”

Vi vægter den gode kontakt til vores kunder, så kommunikations er vores ”nøgleord”.

Hos Aarhus-flytteservice ApS flyttefirma i Randers kan vi derfor altid garantere god service og tilfredse kunder.

 

Forsikring under flytningen.

Hos os er der altid forsikring med i prisen, det vil sige du ikke skal bekymre dig om dine ting er forsikret når de er i vores hænder, for det er de altid.

flytteforretinng Randers

Ønsker du mere info så kontakt os på tlf 70 20 80 28 eller mail os på her