Priser erhvervsflytning

Her hos Aarhus Flytteservice har vi gjort vores prisliste gennemsigtig.

Vi har valgt at lægge vores prisliste ud på vores side for at gøre det mere overskueligt for dig som kunde.

Vi er flyttefirma #1 i Aarhus, og vi bestræber os hver dag på at blive bedre! Vi vil derfor gøre det nemt og overskueligt for dig, for vi er ikke som de andre! Ingen skjulte tillæg eller afgifter.

 Model størrelser

23M3 flyttebil. inkl. 2 flyttemænd            

1195 kr. pr. time.


 

 

50M3 flyttebil. inkl. 2 flyttemænd

1295 kr. pr. time.

 

 

Min. 2 flyttemænd på flyttebilen.
Alle priser er inkl. moms.

Erhvervsflytning

Ydelse


Pris


Trappekravler tillæg*


 kr. 125 pr. etage*


Beskyttelses materialer efter forbrug (stræk film)


kr. 150 min.


Levering af flyttekasser


kr. 450


Afhentning af flyttekasser kr. 450

Pakkepapir

 

kr. 350
Byrde tillæg pr. Flyttemand kr. 500

 

*Vi har også opmagasinering og udlejning af depotrum*

Der beregnes for minimum 3 timer pr. flytning.

Timeprisen beregnes fra vi kører fra vores lager, til vi er tilbage på vores lager.

*Trappekravler

Vores super effektive trappekravler tager 4 kasser på en gang op på 5. sal på et par minutter! 1 flyttemand kan kun gå op og ned med 1 flyttekasse af gangen. Denne service komme dig til gode og sikre dig en mere effektiv flytning, hvor tempoet kan holdes højt, + det skåner vores flyttefolks rygge. Denne smarte effektive maskine kan ikke kun køre op/ned med flyttekasser, den kan også køre med hårde hvidevarer, skabe, kommoder endda sofaer, som normalt skulle håndteres af 2 flyttemænd. Dette kan 1 flyttemand nu klare helt selv. Trappekravlertillæg er pr. etage du bor på, og ikke pr. etage/gang den kører op.  F.eks. du bor på 5 sal = 5x trappekravler tillæg – men op til 4 gange så effektivt end hvis vi ikke benyttede den.

Møbellift

Møbelliften koster 495 kr. pr. time for 1x lift. Møbelliften er monteret på en trailer og den fylder derfor ikke mere end en trailer og kan med stor sandsynlighed gå ind i en baggård. Kan oftest stilles op hvor der er plads, det kræver, at du har et stort vindue eller altan. Denne maskine medbringer vi kun, når vi har flytningen.

Tungløft

Ved tunge løft forstås det, at der tale om særligt tunge møbler som store uhåndterlige møbler f.eks. skænke, klaver og pengeskabe.
Ved genstande og møbler over 80 kg., eller hvor der kræves speciel flytteteknik og flytteudstyr, vil der blive påregnet et byrdetillæg på 500 kr. pr. flyttemand.

Overtidsbetaling
Efter 7,5 time og efter kl. 16.00 vil der blive beregnet overtidstillæg, procentsatsen er progressiv og starter ved 33%.

Betalingsbetingelser:

Netto kontant efter 8 dage, herefter pålægges der rentetillæg på 2% pr. Påbegyndt måned.

Alle ovenstående priser er inkl. moms.

Faste kunder modtager faktura, ellers efter aftale.

Alle regninger vil blive pålagt miljøtillæg, som udregnes efter en procentsats på hver enkelt flytning. Da vi er pålagt af staten at betale diverse miljøtillæg på biler såvel som plast og pap og andet.