Priser erhvervsflytning

Her hos Aarhus Flytteservice har vi gjort vores prisliste visuel.

Vi har valgt at lægge vores prisliste ud på vores side for at gøre det mere overskueligt for dig som kunde.

Vi er flyttefirma #1 i Aarhus, og vi bestræber os hver dag på at blive bedre! Vi vil derfor gøre det nemt og overskueligt for dig, for vi er ikke som de andre! Ingen skjulte tillæg eller afgifter.

 Model størrelser

20M3 flyttebil.           

2 flyttemænd        995 kr. pr. time.

800 kg. last – 3.500 kg. total.

Denne bil er specielt velegnet til mindre partier.

 


 

 

35M3 flyttebil
2 flyttemænd         1100 kr. pr. time.

4.500 kg. last – 8.500kg. total.

 


 

50M3 flyttebil.
2 flyttemænd          1200 kr. pr. time.

9.000 kg. last – 18.000 kg. total.


 

Min. 2 flyttemænd på flyttebilen.

Alle priser er ekskl. moms.

 

 

Erhvervsflytning

Ydelse


Pris


 1 ekstra flyttemand


 kr. 495


Trappekravler tillæg*


 kr. 125 pr. etage*


Beskyttelses materialer efter forbrug (stræk film)


 kr. 150 min.


 Levering af flyttekasser


 kr. 450


 Afhentning af flyttekasser


 kr. 450


 Pakkepapir


 kr. 250


 Byrde tillæg pr. Flyttemand


 kr. 500


 

*Vi har også opmagasinering og udlejning af depotrum*

Der beregnes for minimum 3 timer pr. flytning.

Timeprisen beregnes fra vi kører fra vores lager, til vi er tilbage på vores lager.

 

*Trappekravler

Vores super effektive trappekravler tager 4 kasser på en gang op på 5. sal på et par minutter! 1 flyttemand kan kun gå op og ned med 1 flyttekasse af gangen. Denne service komme dig til gode og sikre dig en mere effektiv flytning, hvor tempoet kan holdes højt, + det skåner vores flyttefolks rygge. Denne smarte effektive maskine kan ikke kun køre op/ned med flyttekasser, den kan også køre med hårde hvidevarer, skabe, kommoder endda sofaer, som normalt skulle håndteres af 2 flyttemænd. Dette kan 1 flyttemand nu klare helt selv. Trappekravlertillæg er pr. etage du bor på, og ikke pr. etage/gang den kører op.  F.eks. du bor på 5 sal = 5x trappekravler tillæg – men op til 4 gange så effektivt end hvis vi ikke benyttede den.

 

Lån af flyttekasser

Hos Aarhus Flytteservice yder vi denne service, så du er fri for selv at købe og betale flyttekasser og bagefter tænke på, hvad du nu stiller op med f.eks. alle flyttekasserne. Du skal heller ikke bekymre dig om at fragte dem hjem fra byggemarkedet, vi levere dem lige til din dør, om du så bor på 4 sal. eller i stuen – det kalder vi god service. Vores flyttekasser er professionelle kvalitets flyttekasser og kan på ingen måde sammenlignes med dem, du køber i byggemarked. Vores flyttekasser holder til mange flytninger, hvis de bliver behandlet korrekt. Dvs. ikke fylde dem op med tunge bøger, men max 15-18 kg. i hver kasse. Lad venligst være med at skrive på flyttekasserne, sæt i stedet klistermærke/labels på med anvisning om rum og fjern det venligst før returnering af flyttekasserne. Flyttekasserne skal tilbageleveres på samme måde, som du modtag dem, dvs. de skal alle være foldet ud og vende samme vej. Flyttekasser er til låns i op til 14 dage før og op til 14 dage efter en flytning. Efter 14 dage vil der blive faktureret kr. 40,00 pr. ikke afleveret flyttekasse. Vi kan desværre ikke tilbyde, at I selv henter/tilbageleverer flyttekasser, da vi ikke har nogen bemanding på vores lager.

 

Møbellift

Møbelliften koster 495 kr. pr. time for 1x lift. Møbelliften er monteret på en trailer og den fylder derfor ikke mere end en trailer og kan med stor sandsynlighed gå ind i en baggård. Kan oftest stilles op hvor der er plads, det kræver, at du har et stort vindue eller altan. Denne maskine medbringer vi kun, når vi har flytningen.

Tungløft

Ved tunge løft forstås det, at der tale om særligt tunge møbler som store uhåndterlige møbler f.eks. skænke, klaver og pengeskabe.
Ved genstande og møbler over 80 kg., eller hvor der kræves speciel flytteteknik og flytteudstyr, vil der blive påregnet et byrdetillæg på 500 kr. pr. flyttemand.

Overtidsbetaling
Efter 7,5 time og efter kl. 16.00 vil der blive beregnet overtidstillæg, procentsatsen er progressiv og starter ved 33%.

Handymanservice

Koster ikke ekstra, udføres efter gældende timetakst.

Betalingsbetingelser:

Netto kontant efter 8 dage, herefter pålægges der rentetillæg på 2% pr. Påbegyndt måned.

Alle ovenstående priser er ekskl. moms.

Faste kunder modtager faktura, ellers efter aftale.

Alle regninger vil blive pålagt miljøtillæg, som udregnes efter en procentsats på hver enkelt flytning. Da vi er pålagt af staten at betale diverse miljøtillæg på biler såvel som plast og pap og andet.